Marina Grand Beach - Хотел до плажа в Златни Пясъци

Спа център

СПА центърът на хотел „Марина Гранд Бийч” предлага богата гама от уелнес и СПА процедури, извършвани от специалисти с дългогодишен опит. Специалната грижа, съчетана с професионалните знания и персоналното внимание, отделено към всеки гост, създават атмосфера на уют и комфорт, допринасяйки за запомнящо се преживяване на своите посетители.

На разположение на клиентите са три масажни кабинета,  СПА апартамент за двама, две стаи за хидромасаж. Отпуснете се с помощта на ароматерапията в зоната за релакс. Насладете се на комбинираните програми, съчетани със  сауна, хидро масаж или  парна баня. Открийте възможностите на снежната стая, солната стая, в комбинация с приключенския душ и се насладете на професионалните съвети на нашия екип. При допълнителни запитвания, в отговор на Вашите нужди, винаги могат да бъдат създадени индивидуални програми.

 За да почувствате енергията и да поддържате добрия тонус, в допълнение към релаксиращите и възстановителни процедури, в хотела на разположение на гостите са външен и вътрешен плувен басейн, фитнес зала, зала за скуош и тенис на маса.

Нашата цел е изграждане на трайни и пълноценни отношения с нашите гости и общността чрез превъзходно обслужване, насочено към грижата за духа и тялото.

Програма анти – ревматизъм


Кална-таласо маска – 20 мин.

Електротерапия – 20 мин.

Маска против ревматизъм – 10 мин.

Антицелулитна прогама


Сауна или парна баня –  10 мин.

Душ – 5 мин.

Антицелулитен масаж – 20 мин.

Третиране с кал – 20 мин.

Програма за отслабване


Сауна или парна баня –  10 мин.

Приключенски душ – 5 мин.

Кална-Таласо маска за тяло – 25 мин.

Подводен масаж – 20 мин.

Програма релакс – антистрес


Инхалации в солна стая с хималайска сол – 15 мин.

Частичен релаксиращ масаж – 20 мин.

Арома вана с естествена сол – 20 мин.

Процедури за лице


Пилинг + масаж на лице – 20 мин.

Таласо маска – 15 мин.

Хидратираща маска – 10 мин.